РЕШЕНИЯ
РАЗРАБОТКА НА ВИРТУАЛНИ ТРЕНАЖОРИ ЗА ИНДУСТРИЯТА
Имерсивните методики за обучение с използване на технологиите на виртуалната реалност вече успяха да докажат своята висока ефективност. Нашата компания се специализира в разработката на VR-тренажори за обучение на персонала на индустриалните предприятия.

Управление на работата на сложно технологично оборудване, правилата за неговото планово обслужване и ремонт, развитие на навиците за безопасна експлоатация на индустриалните обекти, усвояване на знанията в областта на охраната на труда и техниката на безопасност, отработване на действията по предотвратяване на аварийни ситуации - това са само част от основните области на приложение на VR-тренажорите.

РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ИНДУСТРИАЛНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ДОПЪЛНЕНАТА РЕАЛНОСТ
Наш пилотен проект в областта на индустриалното приложение на технологиите на допълнената реалност е приложението Ассистент за монтаж на електрически и комуникационни табла.

Това приложение позволява съществено да се ускори процеса на монтаж на таблата и да се изключат грешки от страна на монтажниците.

Прототипът на това приложение беше успешно тестиран на един от заводите-производители на электрически табла в Европейския съюз.

РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА IIoT И РАЗРАБОТКАТА НА ПРИЛОЖНО ПРОГРАМНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА ИНДУСТРИЯТА

Проектиране, разработка, доставка, монтаж, пуск и въвеждане в експлоатация на сложни системи за предиктивна диагностика на индустриално оборудване, включително и създаване на сложни математически модели - ние предлагаме целия комплекс от тези услуги.

Заедно с това нашата компания успешно решава задачи, свързани с производствената автоматизация на различните нива, модернизацията на системите АСУ ТП и др.

Подобни решения ние разработваме и внедряваме в партньорство с водещи научни и инжинирингови центрове.

ЗА КОМПАНИЯТА
Нашата компания CS Digital Solutions Ltd. (София, Болгария) е създадена с цел консолидация на по-рано натрупания опит, знания и ресурси в сферата на разработката на дигитални решения за бизнеса.

Ключовите компетенции на нашата компания са съсредоточени в областта на изпълнението на проекти в среда на виртуална и допълнена реалности (VR/AR), а така също в областта на разработката на приложно програмно осигуряване и създаване на програмно-апаратни комплекси на базата на индустриалния интернет на нещата (IIoT) за различни отрасли на индустрията.

Опитен екип от разработчици с компетенции експертно ниво, наличие в щата на компанията на инженери-технолози с различен профил, достъп до научната база на водещи технически университети в Европа – всичко това е залог за успешната реализация на най-амбициозни проекти в сферата на разработката на дигитални решения за индустрията.
НАШИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА
ОПИТ
Ние не само добре знаем теорията, но и умеем всичко да правим на практика като трябва.
ПОМОЩ
Разработване на концепта, подготовка на Техническото Задание, създаване на отделните сценарии, определяне на възможностите за развитие - за всичко това Клиента може да разчита на нашата помощ.
ПРЕДСКАЗУЕМОСТ
Време, цена, резултат – тука няма да има никакви изненади.
КАЧЕСТВО
Ние ценим своята репутация, поради което изключваме всякакви компромиси с качеството.
ГЪВКАВОСТ
Ние умеем да слушаме и чуваме Клиента. Предлагаме решения, които в максимална степен удовлетворяват неговите планове и очаквания.
ПОДДРЪЖКА
След изпълнението на Проекта осигуряваме необходимата поддръжка.
КОНТАКТИ
Главен офис и Иновационен център:
Адрес: 2227 България, Софийска област,
Божурище , Европейски път 88
Телефон: +359 88 929 81 97
E-mail: info@csdigitalsolutions.eu

Представителство в РФ:
Адрес: 117393 Руска Федерация,
Москва, ул. Профсоюзная, 56
Телефон: +7 495 259 06 27
E-mail: info@csdigitalsolutions.eu

Натискайки копчето, Вие се съгласявате с обработката на вашите лични данни и политиката на конфиденциалност.
Made on
Tilda